Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31000g650kcal110g42g3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)500g3600kcal0.5g0.5g400g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit800g168kcal26.4g15.2g0g20g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g800g1480kcal176g16g80g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10216g22806kcal932.6g946g1675.4g83.4g
Valittu annoskoko5108g11403kcal466.3g473g837.7g41.7g
Annoskoko puolitettuna2554g5702kcal233.2g236.5g418.9g20.9g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245