Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa218g218kcal24g6.5g10.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml22g4.6kcal1.8g0g0.1g0g
Välipalakeksi, digestive 118g504kcal7.6g69.5g21.5g3.9g
Maitorahka, milbona (500g)20g13kcal2.4g0.8g0g0g
Margariini 80% keskiarvo20g139kcal0.1g0g15.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g13g38kcal0.2g7.3g0g5.2g
Hermesetas-jauhe2.6g7.6kcal0g1.5g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g2141kcal96.2g176.2g116g20.2g
Valittu annoskoko511g1071kcal48.1g88.1g58g10.1g
Annoskoko puolitettuna256g535kcal24.1g44.1g29g5.1g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.2g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500