Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g219g276kcal10.9g6.1g23g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g131g473kcal36.7g2.6g35.4g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl21g71kcal2.9g11.8g1.4g2.3g
Ruisjauho Pirkka39g120kcal3.8g24g0.8g5.9g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g2169kcal133g93g141g16.4g
Valittu annoskoko511g1085kcal66.5g46.5g70.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna256g542kcal33.3g23.3g35.3g4.1g
Arvot/100g100g212kcal13g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368