Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus219g66kcal4.4g11g0.7g6.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)219g243kcal50.4g0g4.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto44g145kcal11.8g0g10.5g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1159kcal134.8g25g57.4g13.2g
Valittu annoskoko511g579kcal67.4g12.5g28.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna256g290kcal33.7g6.3g14.4g3.3g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890