Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g234g397kcal44.4g0g23.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore70g12kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g146g37kcal2.2g6.6g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl26g89kcal0.5g0.8g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1089kcal95.4g22.6g66.8g2.8g
Valittu annoskoko511g545kcal47.7g11.3g33.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna256g272kcal23.9g5.7g16.7g0.7g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822