Smetana-kerma-possua

Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.

kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.

Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.

Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.

Anna lihojen kiehua noin tunti.

kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.

Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.

Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.

Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.

Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 108g357kcal2.2g3.2g37.8g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g70g273kcal1.4g1.8g29.4g0g
Porsaan suikalepaisti,HK, miedosti suolattu, maustamaton251g266kcal42.7g1.3g10g0.3g
Paprika, punainen70g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1998kcal94g19g174g3.4g
Valittu annoskoko511g999kcal47g9.5g87g1.7g
Annoskoko puolitettuna256g500kcal23.5g4.8g43.5g0.9g
Arvot/100g100g196kcal9.2g1.9g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271152