PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 290g111kcal0.8g20.4g0.3g9.9g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Sokeri 37g152kcal0g37.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9.1g0.2g7.4g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g31g166kcal0.1g0.2g18.4g0g
Maito, Kevyt20g9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1494kcal33g202.8g54.2g23.8g
Valittu annoskoko511g747kcal16.5g101.4g27.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna256g374kcal8.3g50.7g13.6g6g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.8g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219