Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g88g149kcal17.5g0g8.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g109g88kcal1.6g7.3g5.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.7kcal0.3g0.3g0.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g6.1g24kcal1.5g0g2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g29g79kcal5.8g0.3g6.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)20g142kcal0g0g15.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g66g224kcal4.5g51.2g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1458kcal66.8g121.2g78.2g4.4g
Valittu annoskoko511g729kcal33.4g60.6g39.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna256g365kcal16.7g30.3g19.6g1.1g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924