Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali161g34kcal1.9g5.5g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g145kcal0.9g1.3g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g153g414kcal26.1g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1417kcal71g17.8g116.6g8g
Valittu annoskoko511g709kcal35.5g8.9g58.3g4g
Annoskoko puolitettuna256g354kcal17.8g4.5g29.2g2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459