Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g110g120kcal8.5g19.7g0.5g10g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 197g45kcal1.1g6.8g0.6g2.8g
Paprika keltainen 18g5.3kcal0.2g0.9g0g0.4g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%175g298kcal35g0g17.5g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1028kcal90.4g56.8g46.2g26.8g
Valittu annoskoko511g514kcal45.2g28.4g23.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna256g257kcal22.6g14.2g11.6g6.7g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373