Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 10g29kcal1.5g0g2.5g0g
Sokeri 500g2030kcal0g499.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2000g6800kcal40g60g700g0g
Mustikka, Pakkasmarja2000g666kcal10g128g12g66g
Marenki 600g1646kcal30.5g373.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10220g22340kcal164g2122.8g1429.6g132g
Valittu annoskoko5110g11170kcal82g1061.4g714.8g66g
Annoskoko puolitettuna2555g5585kcal41g530.7g357.4g33g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218