Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2625g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit438g114kcal3.9g21g1.3g10.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow350g280kcal14.7g45.5g3.2g10.9g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g700g973kcal133g0g49g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Tomaattimurska 438g129kcal2.4g23.2g0.9g8.3g
Ketsuppi, Felix105g95kcal1g22g0.5g0g
Makaroni, tumma 96g346kcal13g63.2g2.9g5.7g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 263g188kcal4.8g37.9g0.5g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10220g4306kcal348g434.8g117g78.8g
Valittu annoskoko5110g2153kcal174g217.4g58.5g39.4g
Annoskoko puolitettuna2555g1076kcal87g108.7g29.3g19.7g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167