Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g584g164kcal3.5g34.7g1.2g14.6g
Lehtiselleri 225g29kcal2.5g2.5g0.4g2.2g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow3594g719kcal35.9g125.8g14.4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g314g314kcal12.6g62.9g1.3g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g31g36kcal0.2g7.2g0g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Oliiviöljy 63g556kcal0g0g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g4006kcal121.2g537.8g161.8g43.6g
Valittu annoskoko5112g2003kcal60.6g268.9g80.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna2556g1002kcal30.3g134.5g40.5g10.9g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063