Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2085g7299kcal250.2g1438.9g39.6g104.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1448g10427kcal0g0g1158.5g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Sokeri70g282kcal0g69.4g0g0g
Vesi1448g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g36015kcal500.4g3016.6g2396.2g208.6g
Valittu annoskoko5112g18008kcal250.2g1508.3g1198.1g104.3g
Annoskoko puolitettuna2556g9004kcal125.1g754.2g599.1g52.2g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716