Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1997g317kcal15g39.9g2g39.9g
Parsakaali brokkoli 799g280kcal36.9g15.6g2.4g20g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 40g130kcal3.6g5.6g10.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1997g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 60g166kcal1.2g1.8g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g1905kcal119.2g146.8g64g128g
Valittu annoskoko5112g952kcal59.6g73.4g32g64g
Annoskoko puolitettuna2556g476kcal29.8g36.7g16g32g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142743