Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g1802g3063kcal162.1g153.1g198.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2027g1216kcal30.4g263.5g2g18.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)45g405kcal0g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Ruokakerma Valio 5%901g541kcal10.8g25.2g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g10632kcal415.4g916g581.8g47.8g
Valittu annoskoko5112g5316kcal207.7g458g290.9g23.9g
Annoskoko puolitettuna2556g2658kcal103.9g229g145.5g12g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583