Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)60g530kcal0g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Riisi, keitetty, suolaa 600g822kcal14.6g181.4g1.7g5.5g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g1800g1260kcal88.2g216g12.6g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)1700g1275kcal306g8.5g17g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g800g776kcal156g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g9517kcal1143.6g841.6g215.4g14.4g
Valittu annoskoko5112g4759kcal571.8g420.8g107.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna2556g2379kcal285.9g210.4g53.9g3.6g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560