Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)898g5654kcal0g0g628.2g0g
Sokeri 610g2477kcal0g609.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.4g0g0g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Maissitärkkelys 201g716kcal0.7g172.9g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1633g5605kcal166.4g1143.4g19.6g57.2g
Soijamaito (alpro soja)359g176kcal13.3g13.3g7.9g0g
Mansikkahillo 413g935kcal2.3g222.7g0.4g3.7g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)144g905kcal0g0g100.5g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu158g55kcal0.8g13.4g0.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g646g2585kcal0g646.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g38519kcal369.2g5716.2g1517.2g122g
Valittu annoskoko5112g19260kcal184.6g2858.1g758.6g61g
Annoskoko puolitettuna2556g9630kcal92.3g1429.1g379.3g30.5g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423