Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2040g929kcal10.2g167.3g4.1g81.6g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g592g178kcal5.9g23.7g1.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1600g4436kcal32g48g448g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g13596kcal316.2g483.2g1088.2g163.2g
Valittu annoskoko5112g6798kcal158.1g241.6g544.1g81.6g
Annoskoko puolitettuna2556g3399kcal79.1g120.8g272.1g40.8g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957