Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3601g2278kcal108g172.8g126g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)1200g384kcal39.6g54g0g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.8g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g6311kcal361.2g512.8g306.2g0g
Valittu annoskoko5112g3156kcal180.6g256.4g153.1g0g
Annoskoko puolitettuna2556g1578kcal90.3g128.2g76.6g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716