Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 902g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Rucola tuore (Italia), annos 15g451g99kcal13.1g8.1g1.4g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1352g2610kcal257g1.4g175.8g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g135g1217kcal0g0g135.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2254g1352kcal22.5g101.4g90.2g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g11071kcal621.8g278.8g810g74.4g
Valittu annoskoko5112g5536kcal310.9g139.4g405g37.2g
Annoskoko puolitettuna2556g2768kcal155.5g69.7g202.5g18.6g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967