Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2993g988kcal98.8g146.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1197g4108kcal122g838g14.4g41.9g
Rypsiöljy 257g2276kcal0g0g257.4g0g
Kananmuna kuoreton 509g726kcal63.6g1.5g52.2g0g
Sokeri 150g607kcal0g149.5g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g17410kcal568.8g2271.4g648g83.8g
Valittu annoskoko5112g8705kcal284.4g1135.7g324g41.9g
Annoskoko puolitettuna2556g4353kcal142.2g567.9g162g21g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071