Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 52g6.8kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Ruohosipuli 8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 92g122kcal7.8g16.2g1.8g4.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 80g51kcal2.6g3.9g2.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)80g120kcal12.8g3.2g6.4g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 174g95kcal2.8g22.8g0.3g1.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g878kcal53.8g95.4g30.8g14.6g
Valittu annoskoko512g439kcal26.9g47.7g15.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna256g220kcal13.5g23.9g7.7g3.7g
Arvot/100g100g86kcal5.3g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964