Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)80g576kcal0.6g0.6g64g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 40g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 12g5.5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Mantelilastu (A la meira)40g240kcal9.6g2.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g3817kcal68.8g443.6g193.4g7.8g
Valittu annoskoko512g1908kcal34.4g221.8g96.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna256g954kcal17.2g110.9g48.4g2g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928