Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 173g594kcal17.6g121.1g2.1g6.1g
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Rypsiöljy 75g662kcal0g0g74.9g0g
Mustikka metsä- 160g70kcal0.8g10.2g1g5.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.3g21kcal0g5.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.7g26kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g3473kcal37.2g464.6g156g23g
Valittu annoskoko512g1736kcal18.6g232.3g78g11.5g
Annoskoko puolitettuna256g868kcal9.3g116.2g39g5.8g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746