Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g100g170kcal20g0g10g0g
Voi 13g96kcal0.2g0.1g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 125g53kcal4.2g6g1.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima44g171kcal12.7g0g13.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras50g175kcal6.5g35g0.8g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g1645kcal91g105.2g95.2g4.2g
Valittu annoskoko512g823kcal45.5g52.6g47.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna256g411kcal22.8g26.3g23.8g1.1g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594