Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 197g66kcal1.4g10.8g0.2g2.8g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.8g17kcal0.2g1.6g1g0g
Ruokosokeri24g96kcal0g23.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.9g26kcal0g6.4g0g0.1g
Mansikka 281g131kcal1.4g23.6g0.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g674kcal6g132g3.6g16.4g
Valittu annoskoko512g337kcal3g66g1.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna256g169kcal1.5g33g0.9g4.1g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727