Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g85g74kcal15.3g1.3g0.9g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)75g131kcal13.2g0g8.7g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g38g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Kurkku 75g8.2kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g100g65kcal13g2g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore15g3.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g634kcal86.4g22.2g21g6g
Valittu annoskoko513g317kcal43.2g11.1g10.5g3g
Annoskoko puolitettuna256g159kcal21.6g5.6g5.3g1.5g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573