Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow800g2256kcal143.2g508g7.2g80g
Hirvenjauheliha oma saalis640g717kcal140.8g0g19.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g480g624kcal52.8g7.2g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g7194kcal673.6g1030.4g139.2g160g
Valittu annoskoko5120g3597kcal336.8g515.2g69.6g80g
Annoskoko puolitettuna2560g1798kcal168.4g257.6g34.8g40g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226