Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1449g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 419g1262kcal0.4g310.2g0g0g
Hiiva 81g60kcal10.6g0.9g0.3g5.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 403g1224kcal35.2g223g7.6g55.9g
Grahamjauho 805g2640kcal85g488.7g17.7g79.7g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1932g6762kcal260.8g1267.4g56g106.3g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g23896kcal784g4580.4g163.2g495g
Valittu annoskoko5120g11948kcal392g2290.2g81.6g247.5g
Annoskoko puolitettuna2560g5974kcal196g1145.1g40.8g123.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646