Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1923g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 173g1530kcal0g0g173g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g35g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 31g0.8kcal0.2g0g0g0g
Auringonkukansiemen 320g1903kcal73.7g40.4g158.6g19.2g
Kauralese 192g692kcal34.6g87.7g14.8g33.6g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Soijarouhe, vaalea 112g431kcal43.2g51.9g2.6g11.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1250g4288kcal127.3g874.8g15g43.7g
Grahamjauho 1058g3468kcal111.7g641.9g23.3g104.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g24681kcal785.4g3401.8g775g426.2g
Valittu annoskoko5120g12341kcal392.7g1700.9g387.5g213.1g
Annoskoko puolitettuna2560g6170kcal196.4g850.5g193.8g106.6g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785