Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)4055g1703kcal397.4g60.8g4.1g0g
Sokeri 862g3498kcal0g860.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton203g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g10488kcal796g1849.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko5120g5244kcal398g924.9g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna2560g2622kcal199g462.5g2.1g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859