Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1730g5936kcal176.3g1211g20.8g60.5g
Sokeri 848g3443kcal0g847.5g0g0g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.6g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka33g133kcal0g32.9g0g0g
Rypsiöljy 749g6620kcal0g0g748.5g0g
Mustikka metsä- 1597g703kcal8g102.2g9.6g52.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 63g212kcal0g51.6g0g0.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g67g260kcal0g65.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g34728kcal372g4646g1557.8g228.6g
Valittu annoskoko5120g17364kcal186g2323g778.9g114.3g
Annoskoko puolitettuna2560g8682kcal93g1161.5g389.5g57.2g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746