Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1400g1176kcal15.4g256.2g5.6g25.2g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g800g5760kcal0g0g640g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g660g944kcal45.5g1.1g37.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g31659kcal341.6g4106.2g1394.2g123.8g
Valittu annoskoko5120g15830kcal170.8g2053.1g697.1g61.9g
Annoskoko puolitettuna2560g7915kcal85.4g1026.6g348.6g31g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468