Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)60g531kcal0g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Riisi, keitetty, suolaa 601g823kcal14.6g181.7g1.7g5.5g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g1803g1262kcal88.3g216.3g12.6g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)1703g1277kcal306.5g8.5g17g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g801g777kcal156.2g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g9532kcal1145.4g843g215.6g14.6g
Valittu annoskoko5120g4766kcal572.7g421.5g107.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna2560g2383kcal286.4g210.8g53.9g3.7g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560