Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl621g813kcal80.7g3.1g53.4g0g
Sokeri 910g3694kcal0g909.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 873g2994kcal88.9g610.8g10.5g30.5g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Voi 402g2912kcal4.8g1.6g326.4g0g
Maito, Kevyt669g308kcal21.4g32.1g10g0g
Mustikka metsä- 1606g707kcal8g102.8g9.6g53g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g22997kcal411.8g3349.4g819.8g167.4g
Valittu annoskoko5120g11498kcal205.9g1674.7g409.9g83.7g
Annoskoko puolitettuna2560g5749kcal103g837.4g205g41.9g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149