Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1105g1576kcal138.1g3.3g113.2g0g
Sokeri 854g3465kcal0g852.7g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai74g258kcal8.9g52.4g1.6g2.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 301g1009kcal0.2g245.8g0.2g4.2g
Kaakao (Oboy, original)50g186kcal1.9g41.2g1.4g2.8g
Liivate 75g263kcal64.5g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1004g2209kcal30.1g50.2g200.8g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g502g2345kcal14.1g321.3g110.5g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen151g821kcal16.6g73.8g49.7g2.4g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1004g344kcal30.7g50.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g24950kcal610.2g3381.8g957g24g
Valittu annoskoko5120g12475kcal305.1g1690.9g478.5g12g
Annoskoko puolitettuna2560g6238kcal152.6g845.5g239.3g6g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376