Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2043g931kcal10.2g167.5g4.1g81.7g
Kananmuna kuoreton 881g1257kcal110.2g2.6g90.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g593g178kcal5.9g23.7g1.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1603g4443kcal32.1g48.1g448.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g13617kcal316.8g483.8g1089.8g163.4g
Valittu annoskoko5120g6809kcal158.4g241.9g544.9g81.7g
Annoskoko puolitettuna2560g3404kcal79.2g121g272.5g40.9g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957