Runebergin tortut ala Seijasisko

Aineksiin lisäksi vielä1 tippa karvasmanteliöljyä.

..ja päälle tl vadelmahilloa ja sokerivesikuorrutetta.

Ohje:

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kananmuna hyvin vatkaten.

Mausta taikina tipalla karvasmantelia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää ne taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

Laita pellille 12 kpl paperisia leivosvuokia ja jaa taikina niihin.

Paista torttuja noin 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Yhdessä leivoksessa on 145 kaloria plus vadelmahillon ja kuorrutuksen hillon kanssa yhteensä yhteensä n. 160 kcal.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Seijasisko58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1330g9429kcal5.1g0g1063.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 864g2966kcal88.1g605.1g10.4g30.3g
Korppujauho 333g1218kcal34.9g249g3.4g17.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl665g4003kcal160.2g43.9g359.1g46.5g
Sokeri 1130g4588kcal0g1129.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 731g1043kcal91.4g2.2g75g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g46727kcal766.4g4109.2g3023.6g189.4g
Valittu annoskoko5120g23364kcal383.2g2054.6g1511.8g94.7g
Annoskoko puolitettuna2560g11682kcal191.6g1027.3g755.9g47.4g
Arvot/100g100g456kcal7.5g40.1g29.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258295