Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 581g105kcal3.3g14.5g2.3g4.1g
Porkkana 681g223kcal4.2g37.9g1.4g17.4g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Palsternakka 220g140kcal1.1g26g0.9g9.9g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Parsakaali brokkoli 341g119kcal15.7g6.6g1g8.5g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska 841g247kcal4.7g44.6g1.7g16g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g2200kcal79.8g316.2g37.8g128g
Valittu annoskoko5120g1100kcal39.9g158.1g18.9g64g
Annoskoko puolitettuna2560g550kcal20g79.1g9.5g32g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820