Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki2218g1509kcal270.6g86.5g4.4g0g
Edam 24% (Arla)1331g4259kcal346.1g0g319.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1207g1521kcal132.7g3.6g108.6g0g
Vehnälese 107g243kcal14.2g16.4g4.8g39.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 213g648kcal18.6g118g4g29.6g
Leivinjauhe 44g78kcal2.3g16.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g16513kcal1569g482.6g882.4g139.4g
Valittu annoskoko5120g8257kcal784.5g241.3g441.2g69.7g
Annoskoko puolitettuna2560g4128kcal392.3g120.7g220.6g34.9g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577