Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4800g2880kcal72g624g4.8g43.2g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g80g105kcal2.4g16.8g4.8g11.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g8935kcal155.2g1307.2g339.8g108.8g
Valittu annoskoko5120g4468kcal77.6g653.6g169.9g54.4g
Annoskoko puolitettuna2560g2234kcal38.8g326.8g85g27.2g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454