Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)800g5760kcal6.4g6.4g640g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g182kcal12g19.2g6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 120g55kcal3.6g5.8g1.8g0g
Mantelilastu (A la meira)400g2400kcal96g26.4g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g38172kcal688.6g4436.4g1935g78.8g
Valittu annoskoko5120g19086kcal344.3g2218.2g967.5g39.4g
Annoskoko puolitettuna2560g9543kcal172.2g1109.1g483.8g19.7g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928