Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g1463g4681kcal321.8g848.5g14.6g175.5g
Sokeri 1463g5938kcal0g1461.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2194g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g21238kcal643.6g4619.8g29.2g351g
Valittu annoskoko5120g10619kcal321.8g2309.9g14.6g175.5g
Annoskoko puolitettuna2560g5309kcal160.9g1155g7.3g87.8g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976