Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2120g1442kcal258.7g82.7g4.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl1060g3901kcal307.4g0g296.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1325g1670kcal145.8g4g119.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 371g1128kcal32.5g205.5g7g51.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g191g235kcal13.7g30.7g6.3g133g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g16936kcal1521.8g685.8g867.2g369.8g
Valittu annoskoko5120g8468kcal760.9g342.9g433.6g184.9g
Annoskoko puolitettuna2560g4234kcal380.5g171.5g216.8g92.5g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101