Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g4016g5742kcal803.1g0g281.1g0g
Kananmuna kuoreton 602g859kcal75.3g1.8g61.7g0g
Lanttu 502g145kcal5g23.1g1.5g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g13493kcal1766.8g49.8g688.6g18g
Valittu annoskoko5120g6747kcal883.4g24.9g344.3g9g
Annoskoko puolitettuna2560g3373kcal441.7g12.5g172.2g4.5g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893