Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 782g1085kcal97.8g2.3g76.7g0g
Sokeri 1007g4089kcal0g1006.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g107g416kcal0g104.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1730g5937kcal176.3g1211.3g20.8g60.6g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 427g3773kcal0g0g426.7g0g
Porkkana 1067g349kcal6.6g59.3g2.1g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g31298kcal561.4g4767.6g1052.6g175.6g
Valittu annoskoko5120g15649kcal280.7g2383.8g526.3g87.8g
Annoskoko puolitettuna2560g7824kcal140.4g1191.9g263.2g43.9g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671