Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 520g68kcal5.8g5.1g1g6.2g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 920g1224kcal77.6g161.9g18.4g46g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)800g1200kcal128g32g64g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1740g953kcal27.7g228.1g3g14.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 60g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g8780kcal536.4g953.2g310.6g145.6g
Valittu annoskoko5120g4390kcal268.2g476.6g155.3g72.8g
Annoskoko puolitettuna2560g2195kcal134.1g238.3g77.7g36.4g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964