Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31002g652kcal110.3g42.1g3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)501g3609kcal0.5g0.5g400.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 521g1788kcal53.1g364.9g6.3g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit802g168kcal26.5g15.2g0g20g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g802g1484kcal176.4g16g80.2g0g
Kananmuna kuoreton 662g944kcal82.7g2g67.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl802g2726kcal16g24.1g280.7g0g
Oregano, kuivattu 8g25kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g22860kcal934.8g948.2g1679.4g83.4g
Valittu annoskoko5120g11430kcal467.4g474.1g839.7g41.7g
Annoskoko puolitettuna2560g5715kcal233.7g237.1g419.9g20.9g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245