Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3498g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g87kcal4.2g0.5g7.7g0g
Herne, kuivattu, Rainbow874g2466kcal156.5g555.2g7.9g87.4g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia700g979kcal118.9g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10248g7065kcal559.2g1111.4g143.2g174.8g
Valittu annoskoko5124g3533kcal279.6g555.7g71.6g87.4g
Annoskoko puolitettuna2562g1766kcal139.8g277.9g35.8g43.7g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128